top of page

Nature Connection Coaching

“Vanuit je Essentie ... leven en laten leven”

Tijdens deze opleiding en herbronningsweek werk je aan het herstellen en verdiepen van je afstemming op wie je werkelijk bent, en wat er vanuit de natuurlijke flow in je wil gebeuren. Op wat Essentieel is voor jou, in jouw leven, nu. Dat doen we door een unieke combinatie van natuurcoaching en methodieken uit de non-dualiteit. In aanstekelijke interactie met elkaar, te midden van de prachtige natuur van Zuid-Frankrijk. Om na afloop je leven meer nog dan voorheen vanuit je innerlijke bron gestalte te kunnen geven, en om anderen daarbij te kunnen begeleiden.

Na de opleiding ontvangen de deelnemers een certificaat.

De week bestaat uit vijf intense workshops (van 4 uur) die op elkaar voortbouwen. Elke dag heeft daarbij een eigen thema:

 

  • Dag 1: Contact maken met je innerlijk kompas - een dag waarin je je opnieuw leert verbinden met je innerlijke natuur - je lichaam, zintuigen/waarneming en gevoelens. Je open stellen voor en luisteren naar wat er werkelijk voelbaar is brengt je niet alleen een diepe ontspanning, maar ook inzicht in wat er in je speelt.

  • Dag 2: Persoonlijkheid versus Ware Zelf - een dag waarop we spelenderwijs afdalen in wat er op een diepere laag in jezelf leeft.  Een verruimde, energetische insteek wordt hierbij als kader gebruikt. 

  • Dag 3: Jouw Essentie - een dag waarop we ons gaan open stellen voor een diepere dimensie in onszelf, het kostbare in ons dat zich via ons wil tonen aan de wereld: onze Essentie. Hoe voelt authentiek zelfbewustzijn, bezield zijn? En hoe voelt de uitwerking daarvan in ons leven?

  • Dag 4: Wat wil jij? - een dag waarin we ons leren overgeven aan wat er in ons wil gebeuren. Met welke zijnskwaliteiten en oerverlangens in ons hebben we het contact verloren? Wat als we de aansluiting weer maken? 

  • Dag 5: Leven vanuit je zijn - een dag waarin we, vanuit de aansluiting met onze diepere natuur, ons leven gaan herzien. Hoe kunnen we nog meer doen wat we eigenlijk willen? Hoe lossen we dilemma’s op?

Doelgroep: Professionals die openstaan voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverruiming. Iedereen die op een punt in zijn leven gekomen is dat je je afvraagt wat je eigenlijk wil, wie je eigenlijk bent, en je hiermee aan de slag wil voor jezelf en anderen.

 

Locatie: België, Zuid- Frankrijk of Zuid-Spanje

Data: 28 mei - 3 juni 2023 (Zuid-Frankrijk)

andere data en locaties op aanvraag (België, Frankrijk, Spanje) - we brengen geïnteresseerden bij elkaar, kleine groepen van max. 4 personen.

Prijs: 

  • € 1680 -  Cursusmateriaal en versnaperingen zijn inbegrepen. Accommodatie en vervoer zijn niet inbegrepen.

  • € 150 à 240: Extra voor accommodatie in het herbronningshuis (Zuid-Frankrijk).

  • Intake en één opvolgingsgesprek via skype, zijn in de prijs inbegrepen.

 

Interesse? Meld je aan voor de opleiding. Lut contacteert je dan telefonisch om te bekijken of de verwachtingen van beide kanten compatibel zijn. (intakegesprek)

 

Buiten de vermelde data kan de opleiding ook voor privégroepen en bedrijven georganiseerd worden. Voor de prijs en meer informatie hierover neem je best contact op met ons.

Foto_LutVanMossevelde_Pagina_Overons.jpg

Trainer/coach:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lut Van Mossevelde

+32 476 96 39 59

bottom of page