top of page

Organisaties

Binnen ons aanbod voor organisaties zoemen we in op drie niveaus binnen organisaties:

 

  • De werknemer: Hier bieden we individuele coaching (waaronder loopbaanbegeleiding en wellbeing coaching) bv. ingeval van job(her)orientering, burn-out of reïntegratie na ziekte. Daarnaast bieden we ook mini-sabbaticals voor key people en young potentials.

  • Het team: Hier bieden we wellbeing en co-creatie workshops, evenals consulting (teamprojecten) gelinkt aan duurzame inzetbaarheid en werkbaar werk.

  • De organisatie: Hier maken we risico-analyses en actieplannen (via projectaanpak) in het kader van werkbaar werk en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast bieden we ook opleidingen naar het verduurzamen van de HR processen en het leiderschap. Voor directieteams organiseren we strategische reflectiedagen op maat.

De Connection 4 Balance meting wordt als vertrekpunt gebruikt in ons aanbod naar organisaties. Meten is weten en maakt resultaatsgericht werken beter mogelijk. Lees meer over de Connection 4 Balance meting.

Waar mogelijk integreren we de natuur en wandelcoaching in onze aanpak.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een offerte, neem contact op.

Partners

1

Voor werknemers

Merk je als manager dat één van je werknemers vaak ziek is of zich niet 100% gelukkig voelt? Merk je burn-outsymptomen? Wil je iemand intern transfereren naar een andere job? Overweeg dan onze:

Wil je aan je sterk gemotiveerde medewerkers nieuwe kansen bieden en opportuniteiten voor persoonlijke groei? Gun hen dan een onvergetelijke levenservaring!

  • Mini sabbaticals/herbronningsweken

       (Dit zijn alle herbronningsweken die je           kan terugvinden op de pagina's                     individueel en groep)

2

Voor team

Ervaar je als manager een hoog absenteïsme, een hoog verloop, een laag engagement of samenwerkingsproblemen?  Blijf dan niet aanmodderen, los de problemen op!  Ons oplossingsgericht aanbod omvat:

  • Cocreatie workshops

​Wil je anderzijds je gemotiveerd team een extra duwtje in de rug geven en hen verrassen met een herbronningsmoment (2u, een halve of volle dag)? Overweeg dan onze:

  • Wellbeing workshops

  • Loopbaangesprekken

3

Voor organisatie

Kies je als bedrijfsleider voor een duurzame aanpak gelinkt aan werkbaar werk en duurzame inzetbaarheid? Wil je een degelijke analyse van de verbeterpunten en een oplossingsgerichte aanpak op individueel, team- & organisatieniveau? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Daarnaast werken we ook themagericht ter ondersteuning van het leiderschap binnen organisaties.

  • Duurzaam leiderschap

  • HR Processen

De natuur en wandelcoaching zijn de rode draad in onze aanpak. We doen zoveel mogelijk outdoor.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden of inschrijven, contacteer ons!

bottom of page