Herbronningscentrum

Herbronningscentrum

Bij herbronnen zijn bewegen, afstand nemen, rust en de natuur belangrijk.

Het herbronningscentrum van het Instituut voor Duurzaam Werken is gelegen in 81140 Larroque, een klein dorpje in Zuid-Frankrijk.  

Het situeert zich in het centrum (van Larroque) tegenover een park (met parking) en een rivier. 

 

Het herbronningscentrum wordt tijdens de opleidingen gebruikt als contact- en vertrekpunt: om er korte introducties te geven in de ochtend of om er in de middag/’s avonds een hapje te eten of er gezellig iets te drinken. 

Wanneer een opdracht binnen de opleidingen of herbronningen wifi (en een computer) vergt, gebruiken we ook het herbronningscentrum. 

Het herbronningscentrum en het herbronningshuis zijn zo afgelegen dat je een auto nodig hebt om er te geraken. Er rijdt namelijk geen bus of trein tot op wandelafstand.  We stimuleren carpooling!

Het vervoer naar Zuid-Frankrijk is op eigen kosten. Maar je kan Lut Van Mossevelde vragen jou te komen ophalen aan een treinstation in de buurt (Gaillac) voor een schappelijke prijs. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Toulouse.  Het vervoer tussen het herbonningshuis en het herbronningscentrum (tijdens de opleiding) is wel inbegrepen.

 

Kostprijs voor het ophalen door Lut Van Mossevelde:

Treinstation in Gaillac: enkele rit €25 per persoon (Brengen naar treinstation en afzetten aan treinstation €50)

Informatie

Contact

Tel. +32/476.96.39.59

E-mail: lut@sustainableworking.org

Krekelstraat 15 9300 Aalst, België

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon