top of page

Bugarach Track

Bugarach Track

Even weg uit je vertrouwde omgeving, een fysieke inspanning leveren, existentieel herbronnen en een antwoord of oplossing vinden voor iets wat je bezighoudt. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is de Bugarach trektocht alvast iets voor jou!

Wens je een nieuwe methodiek aan te leren waarmee je werknemers of klanten kan verder helpen? Zit je zelf ergens mee en zie je niet meteen een uitweg? Dan is deze short break een must experience!

Pic Bugarach (1230m), vaak ook de omgekeerde berg en een plaats van eenheid genoemd, valt op door zijn elegantie en imposante verschijning. Van oudsher wordt de weg naar de top gebruikt om een antwoord te krijgen op de vragen waar men mee zit en dit is wat wij ook beogen met deze driedaagse.

De klim naar de top ervan is een adembenemende tocht waarbij je jouw fysieke en mentale grenzen verlegt, samen met een ervaren wandelcoach die jou stap voor stap op weg zet om zelf de antwoorden te vinden. Een unieke belevenis vol tijd voor jezelf.

Doelgroep: Leidinggevenden, coaches, therapeuten, professionals (HR; gezondheid; wellbeing, MVO), mensen die bezig zijn met (de eigen) persoonlijke ontwikkeling

 

Locatie: Bugarach * Zuid-Frankrijk

Data: 4-6 september OF 2-4 oktober 2020

Prijs:​ €595

 

Inbegrepen in de prijs: 

  • Begeleid grensverleggend leren 

  • Bugarach dagtrekking

  • Vervoer ter plaatse (transport van België naar Carcassonne NIET inbegrepen)

  • Maaltijden: 2 x ontbijt, 2 x diner en 1 x lunch

  • Overnachtingen ter plaatse: 2 (vrijdag en zaterdag - gedeelde accomodatie)

  • *Belangrijk*: Deelname aan deze track vereist een goede fysieke conditie en voorbereiding. 

  • Intake en één opvolgingsgesprek via skype, zijn in de prijs inbegrepen.

  • SPECIALE ACTIE bij inschrijving tot 30 maart 2020: gratis boek "Sustainable Working" met persoonlijke Connection4Balance analyse (waarde pakket: 179 euro). Zo kan je de opleiding starten met een goed zicht op factoren die bij jou je welzijn, geluk en gezondheid beïnvloeden. Dit maakt een persoonsgerichte benadering mogelijk.

  • Wij zijn erkend voor de subsidie via de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 20 tot 30 % van een deel van deze opleiding. 

Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen. Wees er dus snel bij!

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hier aan en wij contacteren jou zo snel mogelijk!

 

 

Planning van de Bugarach Track 

Dag 1: aankomst in Carcassonne & kennismaken met een vernieuwende aanpak 

We pikken jullie ‘s namiddags op aan de luchthaven van Carcassonne en brengen jullie naar Bugarach.

Nadat we de kamers hebben betrokken, gaan we de benen strekken in deze schitterende omgeving en leren we je om via de natuur en wandelcoachingsmethodieken je vraag/thematiek/dilemma helder te krijgen. We introduceren jullie ook in het waardenkader van de Katharen en het belang dat ze hechtten aan het leven van hun ware natuur. 

Daarnaast geven we jullie tips en tricks voor een geslaagde bergwandeling.

’s Avonds eten we gezellig samen en bereiden we ons voor op de trek.

 

Dag 2: beklimming Pic Bugarach

Dit is dé dag want vandaag beklimmen we de Pic Bugarach op zoek naar ons antwoord.

We leggen heel wat kilo- en hoogtemeters af, goed voor een volledige dag buitenlucht opsnuiven en de kracht van deze mystieke berg te ervaren.

Na eventjes uit te rusten van deze inspanning en ons te verfrissen, leren we jullie hoe je de vertaalslag kan maken naar grensverleggende, transformerende nieuwe inzichten en acties.

We sluiten deze intense dag af met een welverdiend diner waar we samen nog wat kunnen napraten en onze ervaringen uitwisselen.

 

Dag 3: terugkeer naar België

Na het ontbijt genieten we nog kort van deze schitterende omgeving en worden jullie naar de luchthaven van Carcassonne gebracht, van waar jullie vol energie en met nieuwe ideeën terug naar België keren.

Wil jij nog meer informatie over de Bugarach Track? Neem dan contact met ons op!

Facilitator/ wandelcoach:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lut Van Mossevelde

Foto_LutVanMossevelde_Pagina_Overons.jpg
bottom of page