Uitlijnen op zijn

Een unieke training “herbronnen op je eigen-zinnigheid”

Tijdens de “Uitlijnen op Zijn” herbronningsweek werk je aan het herstellen en verdiepen van je afstemming op wie je werkelijk bent, wat er eigenlijk in je wil: je eigen-zinnigheid. Op wat Essentieel is voor jou, in jouw leven, nu. Dat doen we door een unieke combinatie van natuur- en wandelcoaching en methodieken uit de Zijnsoriëntatie. In aanstekelijke interactie met elkaar, te midden van de prachtige natuur van Zuid-Spanje. Om na afloop je leven meer nog dan voorheen vanuit je innerlijke bron gestalte te kunnen geven.

De week bestaat uit vijf intense workshops (van 4 uur) die op elkaar voortbouwen. Elke dag heeft daarbij een  eigen thema:

 

 • Dag 1: Contact maken met je voelen - een dag waarin je je opnieuw leert verbinden met je innerlijke natuur - je lichaam, zintuigen/waarneming en gevoelens. Je open stellen voor en luisteren naar wat er werkelijk voelbaar is brengt je niet alleen een diepe ontspanning, maar ook inzicht in wat er in je speelt.

 • Dag 2: Het superego - complex - een dag waarop we spelenderwijs afdalen in wat er op een diepere laag in jezelf speelt aan dynamiek en dramatiek. Welke krachten zijn er in je werkzaam en hoe houden zij elkaar in een (wankel) evenwicht. Hoe pakt dat voor jou uit, en hoe krijg je daar vat op?

 • Dag 3: Jouw Essentie - een dag waarop we ons gaan open stellen voor een diepere dimensie in onszelf, het kostbare in ons dat zich via ons wil tonen aan de wereld: onze Essentie. Hoe voelt authentiek zelfbewustzijn, bezield zijn? En hoe voelt de uitwerking daarvan in ons leven?

 • Dag 4: Wat wil jij? - een dag waarin we ons leren overgeven aan wat er in ons wil: onze eigen-zinnigheid. Met welke zijnskwaliteiten en oerverlangens in ons hebben we het contact verloren? Wat als we de aansluiting weer maken?

 • Dag 5: Leven vanuit je zijn - een dag waarin we, vanuit de aansluiting met onze diepere natuur, ons leven gaan herzien. Hoe kunnen we nog meer doen wat we eigenlijk willen? Hoe lossen we dilemma’s op?

Doelgroep: Professionals die openstaan voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverruiming. Iedereen die op een punt in zijn leven gekomen is dat je je afvraagt wat je eigenlijk wil, wie je eigenlijk bent, en hiermee aan de slag wil.

 

Locatie: Zuid-Spanje (Andalusië - Alcaucin)

Data: worden bepaald in overleg met geïnteresseerden

Prijs: 

 • € 1070. Lunches en cursusmateriaal zijn inbegrepen. 

 • Accommodatie en vervoer zijn niet inbegrepen. In Zuid-Spanje werken we samen met Casa Arts.

 • Intake en één opvolgingsgesprek via skype, zijn in de prijs inbegrepen.

 • Wij zijn erkend voor de subsidie via de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 20 tot 30 % van het bedrag van deze opleiding. 

De training wordt gegeven vanuit een samenwerking tussen het Belgische Instituut voor Duurzaam Werken en Essential Waves in Nederland. Je trainers zijn Lut van Mossevelde respectievelijk Gerphil Kerkhof.

 

Interesse in de opleiding? Meld je aan voor de opleiding. Gerphil (Nederland) of Lut (België) contacteert je dan telefonisch om te bekijken of de verwachtingen van beide kanten compatibel zijn. (intakegesprek)

 

Buiten de vermelde data kan de opleiding ook privé georganiseerd worden. Voor meer informatie hierover neem je best contact op met ons.

Trainer/coach:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerphil Kerkhof

Co- trainer/coach:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lut Van Mossevelde

Informatie

Contact

Tel. +32/476.96.39.59

E-mail: lut@sustainableworking.org

Krekelstraat 15 9300 Aalst, België

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Twitter Icon